KURSET ER LUKKER FOR SALG NU!!!!! "4 Fede teknikker til dit lag-på-lag maleri" og få lavet nogle fede malerier, som du er glad for!

Vil du gerne turde lidt mere og udvikle dit kreative talent i maleri og tegning? Se med her og se hvilke fede teknikker du vil lære på kurset "4 Fede teknikker til dit lag-på-lag maleri"

 

"4 Fede teknikker til dit lag-på-lag maleri" FORLØBET

 

Kurset starter fredag den 17.april og kører 5 uger frem. Der er 4 moduler, som indeholder videoer og konkrete opgaver, som passer til den teknik du skal lære. Få de redskaber og inspiration, som du har brug for til at lave dit næste hit-maleri.

Der er en facebookgruppe knyttet til kurset, hvor du kan få sparring og inspiration hele vejen igennem.

 

YES - jeg vil med på dette forløb!

4 Fede teknikker til dit lag-på-lag maleri - FORLØBET:

På dette forløb får du:

*  4 moduler  med en ny teknik I hvert modul. Hvert modul består af en række videoer med konkrete opgaver du skal løse.

* En facebookgruppe med sparring fra dine medkursister og mig og minimum en "live" hver uge i gruppen. Gruppen gør, at du kommer i gang og får lavet dine ting er min erfaring.

 

* Kreative og konkrete opgaver i hvert modul, der passer til den teknik du har lært.

BONUS:

* en bonus-video om hvordan du styler dit maleri, så det ser hammer godt ud på SOME.

 

Modul 1

- Den rustikke bund


Modul 2 - Posca rocks

Modul 3 - En drømmende malerdrink


Modul 4 - Stencils & spray


Dette får du på online kurset "4 Fede teknikker til dit lag-på-lag maleri"

4 Fede teknikker der gør dine malerier spændende

På kurset får du en ny teknik på hvert modul, som du kan integrere i dine egne malerier med det samme.

Teknikkerne er nogle jeg selv har brugt igennem de sidste mange år. Jeg har undervist både hobbymalere og billedkunstlærere i gennem årerne.

Det er en glæde for mig at dele disse teknikker med dig, som gør at du har en større værktøjskasse at tage fat i når du skal male fremover.

Kreative og konkrete opgaver

Hvis man skal lære noget nyt, er det ikke nok kun at se og suge til sig - men skal også GØRE!

På kursets 4 moduler får du hver uge 2-3 helt konkrete opgaver, som du let kan gå i gang med. Alle opgaverne har at gøre med netop den teknik du skal lære.

Facebook-gruppe med inspiration og sparring

Der bliver oprettet en Facebook-gruppe, hvor du kan sparre med andre, der også er i gang med kurset.  Et fællesskab er vigtigt, når man skal være vedholdende på et projekt, så for at sikre at du kommer over stepperne vil det være en god idé at være derinde.

Jeg vil være "live" i gruppen minimum en gang om ugen i de 5 uger, som kurset kører over. Her vil jeg svare på spørgsmål om de udfordringer du måtte have, komme med tips og tricks til at komme videre.

Der kommer også et par ekstra opgaver undervejs, som du kan arbejde videre med, hvis du har lyst.

"Jeg har haft fornøjelsen af at være på kursus i lag-på-lag maleri hos Kicki. Hun er god til at udfordre og inspirere gennem forskellige øvelser og eksperimenter. Hun har et særligt smittende humør og en dejlig anerkendende tilgang til undervisning. Jeg kan på det varmeste anbefale Kickis kurser og undervisning."

Karen Græsborg
Kursist på Lag-på-lag maleri

"4 Fede teknikker til dit lag-på-lag maleri" SOLO

Hvis du er vild og blodig for at komme i gang og gerne vil i gang NU!, så er det måske her du skal se med.

I denne version kan du gå frem i dit eget tempo og tage hvert modul, når de passer dig.

Du får alle videoerne, som der også er i forløbet og får også de samme opgaver.

 

Jeg vil gerne køre solo

4 Fede teknikker til dit lag-på-lag maleri - SOLO:

På dette forløb får du:

*  4 moduler  med en ny teknik I hvert modul. Hvert modul består af en række videoer med konkrete opgaver du skal løse.

* Kreative og konkrete opgaver i hvert modul, der passer til den teknik du har lært.

BONUS:

* en bonus-video om hvordan du styler dit maleri, så det ser hammer godt ud på SOME.

 

"Kickis kurser giver et farverigt indspark til ens kreativitet. Man får nogle udfordringer, som gør at man kan komme videre med ens egne mesterværker. Jeg har brugt de metoder Kicki præsenterer flere gange i mine kreative processer, og hver gang har det givet et boost. Det er så skønt med noget konkret man kan blive udfordret med."

Kristine
Kursist på Lag-på-lag maleriLidt om mig

Kicki Vibe, eller Kicki the Vibe (bare fordi jeg synes det lyder lidt skægt). Jeg er billedkunstner og billedkunstlærer. Jeg har undervist billedkunstlærere og andre kreative igennem mange år. Her taler vi "live" undervisning. Jeg har undervist på AOF igennem en årrække og haft et utal af kurser forskellige steder, dog mest i Jylland. Nu er tiden kommet til at undervise jer der har lyst til den lidt mere hjemlige form for undervisning, som online kurser ren faktisk er. Selv har jeg udstillet hos diverse kunstforening rundt omkring i det danske ganske land, Bl.a. hos DR Århus, Vejle sygehus og en utal af forskellige virksomheder. Det er også blevet til et par gallerier hen ad vejen, bl.a. Galleri X i Hørsholm og hos Artcompaz på Frederiksberg. På kurset vil du lære og se de teknikker jeg underviser i på mine weekendkurser. Fordelen ved denne form for kursus er, at du kan tage det frem igen og igen og måske se nogle små fif, som er nemt at gå til, når du bare skal trykke på play.

00

DAGE

00

TIMER

00

MINUTTER

00

SEKUNDER

Hvorfor dit og hvorfor dat?

---- her får du svarene ----

Kurset kører over 5 uger med 4 moduler. Vi starter op den 17.april.

Hvis du køber SOLO versionen kan du tilgå materialet med det samme og køre det i dit eget tempo.

Når du har købt kurset får du en mail med nærmere info. Den 17.april får du adgang til alle videoerne på modul 1 og kan se dem så mange gange du har brug for. Videoerne i kurset bliver altså frigivet drypvis alt efter hvor langt modulet er og hvad det indeholder.Du vil også have adgang til alt indholdet efter kurset er færdigt.

Hvis du maler i forvejen, har du nok de fleste ting. Men, de ting du absolut skal have er: maling, lærreder, pensler, Poscatuscher, 2-3 stencils og en stålsvamp. (Jeg anbefaler desuden spraymaling, men det er ikke et must)

I forbindelse med kursusstart oprettes en Facebookgruuppe, hvor man følge med sammen med de andre kursister og lade sig inspirere. Jeg går "live" på en gang om ugen. Her taler jeg om kursusindholdet, giver tips og tricks og du kan stille spørgsmål og få svar.

Kurset er lavet til folk, der evt. har malet før eller som er i gang, men mangler et kærligt skub. Men, som nybegynder kan du også være med og lave øvelserne på dit niveau. Jeg er sikker på at mange niveauer kan få meget ud af kurset.


Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.