Vil du også ha´en kreativ sommerferie?

Du behøver ikke at lede længere. jeg har lavet en skøn sommer-krea-pakke til dig med konkrete teknikker og opgaver der passer til. Derudover får du Posca-challenge som en lille bonus, hvor du får 5 tegneøvelser henover 7 dage. Glæd dig!

Hvad lærer du på 4 Fede teknikker til dit lag-på-lag maleri? (som er den ene del af din sommer-krea-pakke)

Se med her og se hvad de 4 moduler spækket med opgaver og teknikker går ud på! De kommer til dig direkte i din indbakke og du kan se alle videoerne igen og igen.

 

"4 Fede teknikker til dit lag-på-lag maleri" SOLO

I denne version kan du gå frem i dit eget tempo og tage hvert modul, når de passer dig.

Du får adgang til videoer i hvert modul, og du kan se dem igen og igen.

Der er konkrete opgaver, som du kan gå i gang med til hvert modul, som drejer sig om en specifik teknik.

 

Yes, hit med sommer-krea-pakken til 475 kr

4 Fede teknikker til dit lag-på-lag maleri - SOLO:

På dette forløb får du:

*  4 moduler  med en ny teknik I hvert modul. Hvert modul består af en række videoer med konkrete opgaver du skal løse.

* Kreative og konkrete opgaver i hvert modul, der passer til den teknik du har lært.

BONUS:

* en bonus-video om hvordan du styler dit maleri, så det ser hammer godt ud på SOME.

 

Modul 1

- Den rustikke bund


Modul 2 - Posca rocks

Modul 3 - En drømmende malerdrink


Modul 4 - Stencils & spray

Dette får du på online kurset "4 Fede teknikker til dit lag-på-lag maleri"

4 Fede teknikker der gør dine malerier spændende

På kurset får du en ny teknik på hvert modul, som du kan integrere i dine egne malerier med det samme.

Teknikkerne er nogle jeg selv har brugt igennem de sidste mange år. Jeg har undervist både hobbymalere og billedkunstlærere i gennem årerne.

Det er en glæde for mig at dele disse teknikker med dig, som gør at du har en større værktøjskasse at tage fat i når du skal male fremover.

Kreative og konkrete opgaver

Hvis man skal lære noget nyt, er det ikke nok kun at se og suge til sig - men skal også GØRE!

På kursets 4 moduler får du hver uge 2-3 helt konkrete opgaver, som du let kan gå i gang med. Alle opgaverne har at gøre med netop den teknik du skal lære.

DENNE BONUS FÅR DU I DIN SOMMER-KREA PAKKE

Måske har du hørt at jeg har kørt en Posca-challenge, som er 5 opgaver over 7 dage. I denne omgang er den blivende og du kan se alle videoerne igen og igen. Denne challenge får du med i din sommer-krea-pakke.


"Jeg har haft fornøjelsen af at være på kursus i lag-på-lag maleri hos Kicki. Hun er god til at udfordre og inspirere gennem forskellige øvelser og eksperimenter. Hun har et særligt smittende humør og en dejlig anerkendende tilgang til undervisning. Jeg kan på det varmeste anbefale Kickis kurser og undervisning."

Karen Græsborg
Kursist på Lag-på-lag maleri

"Kickis kurser giver et farverigt indspark til ens kreativitet. Man får nogle udfordringer, som gør at man kan komme videre med ens egne mesterværker. Jeg har brugt de metoder Kicki præsenterer flere gange i mine kreative processer, og hver gang har det givet et boost. Det er så skønt med noget konkret man kan blive udfordret med."

Kristine
Kursist på Lag-på-lag maleri

Lidt om mig

Kicki Vibe, eller Kicki the Vibe (bare fordi jeg synes det lyder lidt skægt). Jeg er billedkunstner og billedkunstlærer. Jeg har undervist billedkunstlærere og andre kreative igennem mange år. Her taler vi "live" undervisning. Jeg har undervist på AOF igennem en årrække og haft et utal af kurser forskellige steder, dog mest i Jylland. Nu er tiden kommet til at undervise jer der har lyst til den lidt mere hjemlige form for undervisning, som online kurser ren faktisk er. Selv har jeg udstillet hos diverse kunstforening rundt omkring i det danske ganske land, Bl.a. hos DR Århus, Vejle sygehus og en utal af forskellige virksomheder. Det er også blevet til et par gallerier hen ad vejen, bl.a. Galleri X i Hørsholm og hos Artcompaz på Frederiksberg. På kurset vil du lære og se de teknikker jeg underviser i på mine weekendkurser. Fordelen ved denne form for kursus er, at du kan tage det frem igen og igen og måske se nogle små fif, som er nemt at gå til, når du bare skal trykke på play.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.