Episode 09

Sådan kommer du i mål med dine malerier og tegninger

I denne episode taler jeg om: Pauseknappen, karrusellen og det blinkende øje.

Alle begreber bruger jeg som redskaber til at komme i mål mine egne tegninger og malerier. For det er netop det jeg vil hjælpe dig med i denne episode af KREASTORM. Du vil få en gennemgang af disse pudsige ord....jeg tror det giver mening, når du lytter til episoden :-)

Derudover er det en ret skøn tid for mig her i september 2021, for jeg har netop åbnet op for mit forløb "KREASTORM BOOTCAMP - få fut i din   kreative ild og bliv overraskende glad for dine egne tegninger".

Mit online forløb, der forløber over 6 uger, med en lukket gruppe, fed kreativ pep og mange forskellige og ultra konkrete opgaver, skræddersyet til dig, der vil ud over stepperne og nyde selvforkælelsen i at få tegnet, malet og kreere mere i din hverdag.

Forløbet starter den 4.oktober og der er en flere bonusser der bliver kastet oveni.
Klik dig ind her for at læse mere: https://www.kicki.dk/kreastormbootcamp

P.s. hvis du hører denne podcast på et senere tidspunkt, så kan du skrive dig på ventelisten til jeg åbner igen, f.eks. i 20222.

Meld dig ind i Facebookgruppen, som er knyttet til denne podcast. KREASTORM - et fællesskab med fokus på maleri, tegning og mixed media: https://www.facebook.com/groups/kreastormere/