Lær "4 Fede teknikker til dit lag-på-lag maleri" og få lavet nogle fede malerier som du er glad for!

Tag penslen i hånden og se med her om hvad "4 fede teknikker til dit lag-på-lag maleri" går ud på..

 

00

DAYS

00

HOURS

00

MINS

00

SECS

Hvad får man på online kurset: 4 Fede teknikker til dit lag-på-lag maleri?

*  4 moduler  med en ny teknik hver uge, der vises i videoer. Når du har købt kurset får du adgang til ugens videoer hver søndag.

* Kreative og udviklende opgaver hver uge, der passer til den teknik du har lært

* En lukket Facebook-gruppe med sparring og inspiration med de andre kursister

* en "live" med mig i Facebook-gruppen en gang om ugen, hvor du kan stille spørgsmål og få svar på udfordringer, små detaljer og hvad der ellers lige rør sig

 

Kurset kører i 4 uger fra den 2.feruar - 1.marts 2020

 

 

Modul 1

- Den rustikke bund


Modul 2 - Posca rocks

Modul 3 - En drømmende malerdrink


Modul 4 - Stencils & spray

"Jeg har haft fornøjelsen af at være på kursus i lag-på-lag maleri hos Kicki. Hun er god til at udfordre og inspirere gennem forskellige øvelser og eksperimenter. Hun har et særligt smittende humør og en dejlig anerkendende tilgang til undervisning. Jeg kan på det varmeste anbefale Kickis kurser og undervisning."

Karen Græsborg
Kursist på Lag-på-lag maleri

Dette får du på online kurset "4 Fede teknikker til dit lag-på-lag maleri"

4 Fede teknikker der gør dine malerier spændende

På kurset får du en ny teknik om ugen, som du kan integrere i dine egne malerier med det samme. Teknikkerne er nogle jeg selv har brugt igennem de sidste mange år. Jeg har undervist både hobbymalere og billedkunstlærere i gennem årerne. Det er en glæde for mig at dele disse teknikker med dig, som gør at du har en større værktøjskasse at tage fat i når du skal male fremover.

Kreative og udviklende opgaver, der kommer drypvis

Hvis man skal lære noget nyt, er det ikke nok kun at se og suge til sig - men skal også GØRE!

På kursets 4 moduler får du hver uge 2-3 helt konkrete opgaver, som du let kan gå i gang med. Alle opgaverne har at gøre med netop den teknik du skal lære.

Facebook-gruppe med sparring og "live" hver uge

Der bliver oprettet en Facebook-gruppe, hvor du kan sparre med andre, der også er i gang med kurset.  Et fællesskab er vigtigt, når man skal være vedholdende på et projekt, så for at sikre at du kommer over stepperne vil det være en god idé at være derinde.

Jeg vil være "live" i gruppen en gang om ugen i de 4 uger, hvor jeg svarer på spørgsmål om de udfordringer du måtte have, kommer med tips og tricks til at komme videre.


"Kickis kurser giver et farverigt indspark til ens kreativitet. Man får nogle udfordringer, som gør at man kan komme videre med ens egne mesterværker. Jeg har brugt de metoder Kicki præsenterer flere gange i mine kreative processer, og hver gang har det givet et boost. Det er så skønt med noget konkret man kan blive udfordret med."

Kristine
Kursist på Lag-på-lag maleri

Online kurset "4 Fede teknikker til dit lag-på-lag maleri" starter den 2.februar

(du kan melde dig til helt indtil den 31.januar inden klokken Askepot, som i virkeligheden er inden midnat kl.00.00. Men, meld dig til nu, så får du også en mail med de materialer du skal have fat i inden kursusstart)


Lidt om mig

Kicki Vibe, eller Kicki the Vibe (bare fordi jeg synes det lyder lidt skægt). Jeg er billedkunstner og billedkunstlærer. Jeg har undervist billedkunstlærere og andre kreative igennem mange år. Her taler vi "live" undervisning. Jeg har undervist på AOF igennem en årrække og haft et utal af kurser forskellige steder, dog mest i Jylland. Nu er tiden kommet til at undervise jer der har lyst til den lidt mere hjemlige form for undervisning, som online kurser ren faktisk er. Selv har jeg udstillet hos diverse kunstforening rundt omkring i det danske ganske land, Bl.a. hos DR Århus, Vejle sygehus og en utal af forskellige virksomheder. Det er også blevet til et par gallerier hen ad vejen, bl.a. Galleri X i Hørsholm og hos Artcompaz på Frederiksberg. På kurset vil du lære og se de teknikker jeg underviser i på mine weekendkurser. Fordelen ved denne form for kursus er, at du kan tage det frem igen og igen og måske se nogle små fif, som er nemt at gå til, når du bare skal trykke på play.

Hvorfor dit og hvorfor dat?

---- her får du svarene ----

Kurset kører over 4 uger med 4 moduler, med ét modul, der bliver frigivet hver uge. Det starter den 2.februar og kører til og med søndag den 1.marts.

Når du har købt kurset får du en mail med nærmere info. Den 2.februar får du adgang til alle videoerne på modul 1 og kan se dem så mange gange du har brug for. Ugen efter får du adgang til modul 2 o.s.v. Videoerne i kurset bliver altså frigivet drypvis uge for uge. Du vil også have adgang til alt indholdet efter kurset er færdigt.

Hvis du maler i forvejen, har du nok de fleste ting. Men, de ting du absolut skal have er: maling, lærreder, pensler, Poscatuscher, 2-3 stencils og en stålsvamp. (Jeg anbefaler desuden spraymaling, men det er ikke et must)

I forbindelse med kursusstart oprettes en Facebookgruuppe, hvor man følge med sammen med de andre kursister og lade sig inspirere. Jeg går "live" på en gang om ugen. Her taler jeg om kursusindholdet, giver tips og tricks og du kan stille spørgsmål og få svar.

Kurset er lavet til folk, der evt. har malet før eller som er i gang, men mangler et kærligt skub. Men, som nybegynder kan du også være med og lave øvelserne på dit niveau. Jeg er sikker på at mange niveauer kan få meget ud af kurset.


 

Få 4 Kunstnerhemmeligheder og få lavet flere malerier og tegninger!

— Der er lukket for tilmeldingen —

Der kommer et nyt kursus til maj!

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.