Kurser 2019

Jeg afholder løbende kurser og workshops henover året.  Derudover kan jeg tilrette workshops for din virksomhed eller for mindre grupper, som f.eks. til en polterabend eller for en flok veninder/venner, som ønsker en skøn og kreativ dag/aften. Skriv lidt om det du ønsker, og vil jeg sende dig et uforpligtende tilbud.

Her er årets første kurser:

 Mixed media maleri med struktur

På dette kursus vil du lære at skabe en baggrund med struktur og dybde ved hjælp af flere lag akrylmaling, tekster og tapet eller måske noget fra et kortspil. Vi skal arbejde med at blande fede farver og lære at skabe rustikke bogstaver. Der vil være faste opgaver undervejs, som sætter kreativiteten i sving. Dette er et godt kursus for dig, som gerne vil arbejde med det abstrakte maleri på en sjov og eksperimenterende måde. 

Materialeliste udsendes inden start.

Sted:
Mariehøj Kulturcenter
Øverødvej 26
2840 Holte
Dato: Fredag den 8.02
lørdag den 9.02

Pop-art og prikker

På dette kursus vil du lære at skabe fede Pop-art malerier ved at arbejde med mange lag maling, som skaber en baggrund med dybde og liv. Måske er det noget med en regnbuehund, en fugl eller en tegneseriefyr med solbriller, som sætter kreativiteten i sving. Vi skal arbejde med spray og stencils og tegne detaljer op med Posca tuscher. Dette er et kursus for dig, som er glad for den eksperimenterende tilgang, om som gerne vil lære nogle skønne teknikker. 

Sted:
Kulturcenter Mariehøj
Øverødvej 26
2840 Holte
Dato: Lørdan den 27.04 kl.10-15
 &
søndag den 28.04 kl.10-15

Kicki Vibe - Birkerød - Danmark - kickicooler@gmail.com 

  • Facebook Clean
  • Twitter Clean