>>> få fat i den vilde pensel online kurset, dig gør dig modigere (til kun 177 kr)

Min kreative vej som
Malerinde, illustrator, ballademager og passioneret underviser

Jeg startede som barn med blyanterne og akvarelfarverne og malede vores have og et flot badehåndklæde fra Nice.

Da jeg blev teenager, sad jeg som den yngste på tegnekurser og fandt hurtigt roen ved at observere og tegne. Senere blev jeg skudt i farver, maling, collage-elementer og vilde sprayfarver og stencils - jeg er stadigvæk skudt i den slags. 

Jeg har en sand passion for farver og humor. Jeg er vild med tegneseriefigurer, sjove væsener og forsøger at skabe en fortælling med min kunst.

Jeg har haft værksted i Silkeborg i mange år. Nu er jeg bosat i Nordsjælland og har mit kreative virke herfra mit hjem i Birkerød. I foråret 2020 gik  vi (a ka Superman + svigerfar) i gang med at bygge et atelier  herhjemme, som nu står klart og er drønlækkert!

 

 

Min passion for undervisning

Jeg elsker at undervise. Give min kreative passion videre og gøre sådan, at personen jeg underviser flytter sig. Kommer ud af sin comfort zone og får et lille men velment kreativt spark. Det er min passion!

Jeg har undervist og guidet over 600 kursister i de kreative processer gennem 20 år. Det har været unge, børn og nu især voksne. 

Jeg har både fysiske workshops og online kurser, som du kan læse mere om på min side her.

 

VELKOMMEN TIL!

 

HAR DU SELV LYST TIL AT KASTE DIG OVER ET LILLE KREATIVT PROJEKT?

SÅ FÅ FAT I OPGAVEN “DOTS &ET GAMMELT PORTRÆT” HERUNDER. DET ER KVIT OG FRIT OG LANDER I DIN INDBAKKE OM LIDT…

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.